Samenwerkingspartners

EigenBaas werkt samen met betrouwbare panters:
    
  

Citi Foundation

Citi Foundation is een initiatief van Citi Bank, een grote, toonaangevende Amerikaanse zakenbank. Eén van de doelen van Citi Foundation is om jongeren te helpen zich te ontwikkelen binnen ondernemerschap. Zij dragen daarom graag bij aan de verdere ontwikkeling van het EigenBaas-programma van Qredits. Hiervoor zijn we een meerjarige samenwerking met hen aangegaan. 

Citi Foundation

Youth Business International

Youth Business International (YBI) is een netwerk van meer dan 30 internationale partners die zich bezighouden met financiering, coaching en training van jongeren. Als Youth Business Netherlands is Qredits namens Nederland de vertegenwoordiger. YBI ondersteunt ons om het EigenBaas-programma verder (internationaal) te kunnen ontwikkelen.

Youth Business International

ESS examenservices

ESS examenservices is een begrip binnen het onderwijs. Dankzij de onderwijskundigen van ESS sluit het EigenBaas-programma goed aan op de behoeftes van studenten en docenten. 

Het ESS schrijft de examens, die in combinatie met het EigenBaas-programma leidt tot het keuzedeel ondernemerschap MBO. Voor de opleiding HAVO/VWO geldt dat het EigenBaas-programma voldoet aan alle eisen van het CE-certificaat en deze dan ook behalen.

ESS examenservices

Sarphati

Uitgeverij Sarphati ontwikkeld leermiddelen Handel & Ondernemerschap voor het beroepsonderwijs.  De boeken die zij aanbieden voor het mbo sluiten naadloos aan op het EigenBaas-programma. Sarphati heeft ervoor gezorgd dat het EigenBaas-programma een betaalbaar en aansprekend programma is geworden voor studenten. 

Sarphati
scroll naar benedenscroll naar boven