Studentenkrediet

Je komt ze als leraar ongetwijfeld tegen. Studenten met goede plannen die het echt in zich hebben om te gaan ondernemen. Maar wat als ze een kleine lening nodig hebben? Dat zou toch mogelijk moeten zijn! Dat vinden wij bij Qredits ook.

Daarom introduceren we het Studentenkredietfonds. Dit fonds is speciaal voor studenten die - na het volgen van het EigenBaas-onderwijsprogramma van Qredits - een Studentenkrediet kunnen krijgen voor het opstarten van hun bedrijf.

Het Studentenkrediet heeft de vorm van een annuïtaire lening. De voorwaarden zijn:

  • Student moet ingeschreven staan bij een ROC
  • Student moet zijn/haar bedrijf inschrijven bij KvK
  • Maximale lening € 5.000
  • Rentepercentage 5%
  • Behandelkosten € 250
  • Coach via Qredits

Mocht een student niet in staat zijn om de lening terug te betalen, dan bestaat onder voorwaarden de mogelijkheid voor kwijtschelding.

Voor wie? Iedere student van een ROC die het EigenBaas-programma met succes heft afgerond. De pitch in het programma moet door de jury als zeer goed zijn beoordeeld.

Het EigenBaas-programma is een compleet en flexible ondernemerschapsonderwijsprogramma voor het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Het programma kan makkelijk in bestaande lessen worden geïntegreerd. Met een kick-off door professionals uit het bedrijfsleven, de praktische e-learning Ik word EigenBaas vol opdrachten en inspiratie, gastlessen, een pitch en certificaat. Kijk voor meer informatie op www.eigenbaas.nl.

Meer informatie over het EigenBaas-programma en het Studentenkredietfonds? Neem dan contact op met Peter Nijhof: p.nijhof@qredits.nl of 06 14 30 01 53.

scroll naar benedenscroll naar boven