Samenwerkingspartners

Wij werken samen met betrouwbare partners!

Citi Foundation

Citi Foundation is een initiatief van Citi Bank, een grote, toonaangevende Amerikaanse zakenbank. Eén van de doelen van Citi Foundation is om jongeren te helpen zich te ontwikkelen binnen ondernemerschap. Zij dragen daarom graag bij aan de verdere ontwikkeling van het EigenBaas Onderwijsprogramma van Qredits. Hiervoor zijn we een meerjarige samenwerking met hen aangegaan. 

Youth Business International

Youth Business International (YBI) is een netwerk van meer dan 30 internationale partners die zich bezighouden met financiering, coaching en training van jongeren. Als Youth Business Netherlands is Qredits namens Nederland de vertegenwoordiger. YBI ondersteunt ons om het EigenBaas Onderwijsprogramma verder (internationaal) te kunnen ontwikkelen.

Samenwerkingspartner Youth Business International

Sarphati

Uitgeverij Sarphati ontwikkeld leermiddelen Handel & Ondernemerschap voor het beroepsonderwijs.  De boeken die zij aanbieden voor het mbo sluiten naadloos aan op het EigenBaas Onderwijsprogramma. Sarphati heeft ervoor gezorgd dat het EigenBaas Onderwijsprogramma een betaalbaar en aansprekend programma is geworden voor studenten. 

Samenwerkingspartner Sarphati

Edu' Actief

Edu' Actief is al 25 jaar uitgeverij voor het beroepsonderwijs. Ze onderscheiden zich met leertrajecten die aansluiten op de persoonlijke leerstijl van elke leerling. Edu' Actief heeft bijgedragen aan een geheel nieuwe EigenBaas Onderwijsprogramma voor het VMBO. Een boek dat speciaal geschreven is bij de e-learning helpt de leerlingen op weg in de praktijk!

Samenwerkingspartner Sarphati